Sanitaire installatie

Wij hebben als allround loodgietersbedrijf een zeer gemotiveerd team en helpen
mensen met uitstekende service bij alles dat zij nodig hebben. Sinds 1964 zijn wij
actief als dakdekkers bedrijf, loodgieter en installateur.

Sanitaire installatie

Wij streven naar optimaal woongenot voor u. Goede sanitaire installaties zijn daarbij van groot belang. Wij helpen u graag bij het bedenken, ontwerpen en installeren van nieuwe sanitaire installaties voor uw badkamer, toilet of keuken. Zo voorzien wij u onder andere graag van warm water en zijn we u van dienst bij rioleringswerkzaamheden. Bovendien weet u bij J.H. van Rijn zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw sanitair. Onze gespecialiseerde installateurs vinden hygiëne en kwaliteit ontzettend belangrijk. We zorgen er graag voor dat u geen omkijken heeft naar uw sanitaire installaties. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw sanitaire installatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 

20210308 084056
20210309 114051
20210309 114112

Oplossing op maat

Onze professionals kunnen u als klant oplossingen op maat aanbieden op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Hierbij houden ze rekening met de constructie van uw woning, gebouw of omgeving. Dankzij de ervaring van onze professionals, de kwaliteit van onze materialen en onze goede service zijn wij ervan overtuigd een meerwaarde te kunnen bieden aan u, uw project en aan uw (leef)omgeving.

Image (5)
414
20210827 102224 (1)

Showrooms

Wij doen veel zaken met de showrooms die op onze website staan. Voor meer informatie over deze bedrijven verwijzen we u graag naar hun website. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Sani Badkamers, Rijkstraatweg 66, 2241 BW te Wassenaar.

Neem contact met ons oP!

Heeft u vragen over onze sanitaire installaties of onze overige diensten? Neem dan contact met ons op voor een betrouwbare, officieel erkende partner in loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn bereikbaar via ons e-mail j.vanrijn@jhvanrijn.nl. Neem geen onnodige risico’s en schakel direct een professional in!