Dakwerk – Zink/koperwerk

Wij zijn een ervaren dakdekkersbedrijf dat zich volledig inzet voor uw dakwerk, pannen en platte daken. Heeft u momenteel een lekkend dak? Of verkeert uw dak in slechte staat? Dan is het verstandig om uw dak te laten inspecteren op onderhoud of renovatie. U kunt uiteraard geheel vrijblijvend om een offerte vragen. Wij komen bij u langs en bekijken de situatie volledig waarna wij een offerte op maat voor u opstellen. Hiermee voorkomt u niet alleen een hoop kosten, maar verbetert u ook de duurzaamheid van uw woning.

Zink/koperwerk

Uw zinkwerk repareren, onderhouden, renoveren of vervangen? Met een scherp oog inspecteren we hoe uw zinkwerk er momenteel aan toe is. Op basis van onze analyse geven we u een passend advies over wat de mogelijkheden zijn. We maken altijd gebruik van kwalitatief en hoogwaardig zink en gereedschappen. Koper en zink worden voornamelijk toegepast in geveldelen, daken van gebouwen, dakgoten en regenpijpen. De duurzaamheid en verwerkbaarheid van koper en zink zijn optimaal. Onze vakmannen zijn uiterst bekwaam en experts in het toepassen van verschillende technieken om het materiaal te knippen, buigen, solderen en te felsen. Het gebruik van deze materialen geven een gebouw een attractieve uitstraling.

Img 20210304 Wa0009
Img 20210305 Wa0002
Img 20210305 Wa0006

Koperwerk

Koper wordt als dakbedekking gebruikt en het materiaal vormt door middel van lucht en neerslag een ondoordringbare oxidelaag. Deze oxidelaag (beschermende laag) is stabiel en herstelt zich als het beschadigd wordt. Het koperwerk is eerst roodbruin van kleur en later, langzaam in de jaren verkleurt het naar de kleur platinagroen. 

Img 20210226 Wa0009
Img 20190418 Wa0001
Img 20210226 Wa0008

Zinkwerk

Zink is volledig recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. Het heeft een bijzondere uitstraling en heeft lage onderhoudskosten. Zink is een bouwmateriaal met duurzame eigenschappen en wordt traditiegetrouw toegepast in hemelwaterafvoersystemen en in dak- en gevelbekledingen.

Neem contact met ons oP!

Wij helpen u door het gehele proces van uw dakwerk of onderhoud en bieden u daarbij de beste service. Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons e-mailadres: j.vanrijn@jhvanrijn.nl en laat uw dak renoveren door de experts van J.H. van Rijn BV.