Aanleg waterleiding/gasleiding – riolering

U kunt ons inschakelen voor het aanbrengen en onderhouden van dakbedekkingen, zink/koperwerkzaamheden, het aanleggen van water- en gasleidingen en voor het opsporen en verhelpen van verstoppingen. Voor klein- en grootschalig loodgieterswerk kunt u altijd bij ons terecht. Ook zijn wij het adres voor klein servicewerk en spoedeisende reparaties. Wat u ook nodig heeft, wij bieden de service en het onderhoud dat hierbij komt kijken.

Aanleg waterleiding

Last van een lek in uw leidingwerk? Geen zorgen. Onze vakmannen staan graag voor u klaar! Zowel particulieren als bedrijven kunnen 24 uur per dag onze professionals inschakelen. Wij weten als geen ander welke vervelende gevolgen er zijn als u problemen met uw leidingwerk heeft en helpen u daarom op snelle en vakkundige wijze. Voor een professionele loodgieter bent u bij ons aan het juiste adres.

20170629 143726
Img 20190315 Wa0007
20210309 114051

Riolering

Een wc ontstoppen kan noodzakelijk zijn als er een verstopping is ontstaan door bijvoorbeeld doorgespoelde vochtige doekjes. Wij maken een uitvoerig analyse van uw wc afvoer. Blijkt er een ander probleem of meer aan de hand te zijn? Dan controleren wij uw leidingsysteem op scheuren, breuken, eventuele bodemverzakkingen of andere mogelijke problemen. Onze vakmannen zijn in staat om binnen een korte tijd het probleem te analyseren en op te lossen. Wij weten precies waar het herstel nodig is en herstellen uw leiding(en) altijd in overleg met u. Ons doel is de verstopping in de wc met de beste middelen te verhelpen en de afvoer te reinigen.

Img 20210311 Wa0006
Img 20210311 Wa0008
20170629 143317

Gasleiding

Wij leveren en monteren gasleidingen, deze kunnen worden uitgevoerd in verschillende materialen, bv. koperen of meerlaagse alu-pexbuis.  Voor iedere installatie bieden wij een passende oplossing  welke we zorgvuldig en volgens de wettige voorschriften installeren.

We bieden u altijd de meest passende oplossingen met een interessante prijs/kwaliteitsverhouding. Een voordeel voor uw portemonnee en het milieu! Onze vakmannen gebruiken de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. We staan klaar om uw problemen op te lossen, ook bij spoed!

Neem contact met ons oP!

Heeft u een lekkage en wilt u door ons snel van uw lekkage afgeholpen worden? Of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor uw betrouwbare en erkende partner in loodgieterswerkzaamheden. Neem geen onnodige risico’s en schakel ons direct in! Wij helpen u graag verder.